Garmin Cup Za Pokal Slovenije

V soboto, 22. septembra se je v koprskem akvatoriju odvila regata Garmin Cup za Pokal Slovenije v organizaciji Burin Yachting Cluba. Regata se je pričela v severnem vetru jakosti 5 do 6 vozlov, ki se je do druge plova v skunkih stopnjeval do 12 vozlov. Na skoraj poletni dan, ko so izmenjujoči se sonce in oblaki poskrbeli za ugodno termiko za jadralce, se je na regatno polje podalo 30 posadk, ki so pokazale kar nekaj lepih potez in borbenosti med postavljenimi bojami vsem gledalcem, ki so se zbrali na Semedelski promenadi v Kopru, da so spodbujali svoje favorite. Regatno polje v dolžini nekaj več kot 5nm je bilo enotno za vse razrede jadrnic. V razredu Open je tretje mesto zasedla jadrnica Scorpio JK Izola s krmarjem Iztokom Krumpakom, drugo mesto si je prijadrala posadka jadrnice Casali ŠK Triglav s Samom Žvanom za krmilom, prvo mesto pa si je prislužila posadka na Aquili Aquila Sailing Team s krmarjem Christyan Bayerjem, ki je tako že drugo leto zapored s seboj v Avstrijo odnesla prehodni pokal. V razredu ORC je tretje mesto pripadlo krmarju H. Boehmu na jadrnici Ono Union Yacht Club Neusiedl, drugo mesto si je prijadrala posadka Scorpia JK Izola z Iztokom Krumpakom za krmilom, prvo mesto pa si je v absolutni razvrstitvi ORC prislužila jadrnica One 4 All JK Pocodebon s krmarjem Davidom Bartolom. Pogostitev za vse krmarje, člane njihovih posadk in navijače in uradna podelitev pokalov in nagrad je potekala v sklopu Salona Bonaca v Kopru. Zmagovalci vsakega tekmovalnega razreda so domov odšli bogatejši za navigacijsko napravo glavnega pokrovitelja regate, Garmin, kasneje pa se je dogajanje preselilo še na Titov trg v Kopru kjer so organizatorji neposredno pred koncertom Severine izžrebali nagradi smuči in vezi Elan Amphibio, ki jih je prejel krmar jadrnice Sled JK Burja Andrej Benedik ter vozilo Toyota Prius hybrid, ki ga je na uporabo dobila krmarka jadrnice Urška II Tjaša Bertoncelj JK Ljubljana med vsemi udeleženimi posadkami regate. Seveda so se zbrane posadke ob Severininih uspešnicah zabavale še dolgo v noč in proslavljale svoje dosežke na regatnem polju ter osvojene pokale in nagrade.


PROGRAM VEČERA

BYC Christmas & New Year Party

Četrtek, 20. december 2018 ob 19.00 uri

FNB, Vodnikova cesta 155, Ljubljana.

Say Goodbye to BURIN with David – POSLOVILNI PARTY

 

Začnemo ob 19.00!

- registracija in welcome drink (prvih 30 gostov ob 19.00 in vsi, ki ste plačali vstopnico preko TRR in nam olajšali organizacijo prejmete darilo)

- *Dress Code // Cat Eye and red lips (woman) & Cap and Glasses (men) je rdeča nit dogodka.

- kalčo BYC turnir – Ročni nogomet dvojice turnir (nagrade) 19.00 – 20.00 prijave in ogrevanje. Turnir 20.00 – 23.00

- pikado BYC turnir – 301 posamezniki (nagrade) 19.00 – 20.00 prijave in ogrevanje. Turnir 20.00 – 23.00

- pogostitev BP Taste, Kroky Gourmet in Klobasarna od 19.00 – 22.30

Ob glasbi DJ Vukija in plesu se bomo spomnili številnih jadranj, dogodkov in zmagovalcev. Spomnili se bomo in nagradili jadralne klube, ki so v največjem številu tvorili udeležbo na naših dogodkih. Nazdravili bomo tudi pokroviteljem in sponzorjem ter predstavili datume vseh dogodkov v letu 2019.

Ognjemet ob 23.00 uri in skupaj s penino nazdravimo bližajočemu se 2019.

23.30 razglasitev zmagovalcev turnirja ročnega nogometa in pikada ter prihod DJ Dave Manali, ki bo ob 01.00 uri nagradil najboljši *Dress Code Vabljeni!

Cena vstopnice je 20 Eur na osebo.

PS:

- začetek dogodka je ob 19.00 uri in dodajanje igralk in igralcev na turnir listo po 20.00 uri ni več možno.

- dogodek je odprtega tipa in vsak gost lahko pripelje tudi svojo družbo in prijatelje morja.

- za dodatne informacije in vprašanja ni več časa ;)

 

Morski pozdrav! BYC Team  

___________________________________

  

Za ugodne "EARLY BOOKING"ponudbe v sezoni 2019 nam pišite na mail info@burin.si ali nas pokličite na 041 643 033 in z veseljem vam bomo pripravili in posredovali ponudbe, ki se bodo ujemale z vašim terminom in z vašimi željami.

Posebne ponudbeStore icon


S klikom na zgornjo sliko pridete do vseh LAST MINUTE ponudb.

Click on the image to see LAST MINUTE offers.

Dear Sailors,

take a look at our last minute 30% - 50% discount for all available SY

If you will need option or need more info, please don't hesitate to contact me!

thanks,

Don´t miss last opportunity, book on time and sail away this Saturday.

 

  Išči plovilo


Newsletternewsletter icon

"Želim prejemati zadnje in aktualne ponudbe Burin YC" 

Kontaktirajte nas

David Hawlina, direktor
+386 41 643 033

 

Burin YC d.o.o.,
Proletarska cesta 4,

1000 Ljubljana, Slovenia
--------------------------------
Elan Sailboat Dealer
--------------------------------
Tel.:+386 1 520 18 66

Tel.: +386 1 520 18 64

david@burin.si
www.burin.si