V Max Cup

Regata v razredu OPTIMIST v organizaciji Burin Yachting Cluba V nedeljo, 23. septembra 2012 je Burin Yachting Club v izolskem akvatoriju organiziral peto regato na optimistih za najmlajše jadralke in jadralce. Max Cup je pospremil slab severni veter katerega najvišja hitrost je dosegla do 5 vozlov, vendar so najmlajši jadralci kljub temu na malo čez eno navtično miljo dolgem regatnem polju pokazali vse svoje znanje in spretnost. Upamo si trditi, da vse sodelujoče čaka lepa jadralna in regatna kariera, če bodo nadaljevali s treningi. Regata Max Cup nosi ime Maxa Hawline enega najmlajših ljubiteljev jadranja v Burin Yachting Clubu. Max je regato spremljal na spremljevalnem plovilu in spodbujal prav vse sodelujoče. Po regati so se jadralke in jadralci odpravili na podelitev pokalov in nagrad na Salon Bonaca v Koper, kjer je bilo za njih, njihove trenerje in starše pripravljeno druženje s Pizza partyjem in presenečenjem, ki so se ga razveselili vsi otroci, nastopom raperja Roka Trkaja, ki je bil prava atrakcija. Najtežje pričakovani del dneva je bila med najmlajšimi seveda podelitev pokalov in nagrad najbolje uvrščenim. Pokale so dobili naslednji jadralci: Skupno: 1. Taš Kolman - JK BURJA, ki je prejel PREHODNI POKAL 2. Maj Musa Olivieri - JK OLIMPIC 3. Nejc Valenčič - JK BURJA Dečki (2 udeleženca): Deklice (1 udeleženka): 1. Taš Kolman - JK BURJA 1. Lorenza Lia Perič - JK OLIMPIC 2. Maj Musa Olivieri - JK OLIMPIC Kadeti (2001 in mlajši): Kadetinje (2001 in mlajše): 1. Nejc Valenčič - JK BURJA 1. Špela Hajdinjak - JK OLIMPIC 2. Matija Kocjančič - JK OLIMPIC 2. Laura Putar - JK OLIMPIC 3. Toni Rebec - JK OLIMPIC 3. Vida Borštnar - JK OLIMPIC Najmlajši udeleženec letošnjega Max Cupa, ki je za svoj pogum na regatnem polju prejel tudi poseben pokal je Jakob Musa Olivieri JK Olimpic. Burin Yachting Club je podelil tudi dve jadrnici optimist, ki sta jih je ob koncu V. MAX CUPa prejeli med vsemi udeleženci regate izžrebani jadralki Vida Borštnar in Špela Hajdinjak obe JK Olimpic. S tem presenečenj še ni bilo konec, saj je organizator izžrebal tudi Elan smuči in vezi, ki jih je prejel Erik Rodica Jk Burja. Regata se je zaključil z nasmehi na vseh otroških obrazih, ki so letos sodelovali na njej in v ritmih Trkajeve Dihi z mano, ki je ob tej priložnosti postala Jadraj z mano. Organizator izreka posebno zahvalo JK Olimpic za najštevilčnejšo udeležbo na regati Max Cup, zahvala pa gre tudi JK Burja.


PROGRAM VEČERA

BYC Christmas & New Year Party

Četrtek, 20. december 2018 ob 19.00 uri

FNB, Vodnikova cesta 155, Ljubljana.

Say Goodbye to BURIN with David – POSLOVILNI PARTY

 

Začnemo ob 19.00!

- registracija in welcome drink (prvih 30 gostov ob 19.00 in vsi, ki ste plačali vstopnico preko TRR in nam olajšali organizacijo prejmete darilo)

- *Dress Code // Cat Eye and red lips (woman) & Cap and Glasses (men) je rdeča nit dogodka.

- kalčo BYC turnir – Ročni nogomet dvojice turnir (nagrade) 19.00 – 20.00 prijave in ogrevanje. Turnir 20.00 – 23.00

- pikado BYC turnir – 301 posamezniki (nagrade) 19.00 – 20.00 prijave in ogrevanje. Turnir 20.00 – 23.00

- pogostitev BP Taste, Kroky Gourmet in Klobasarna od 19.00 – 22.30

Ob glasbi DJ Vukija in plesu se bomo spomnili številnih jadranj, dogodkov in zmagovalcev. Spomnili se bomo in nagradili jadralne klube, ki so v največjem številu tvorili udeležbo na naših dogodkih. Nazdravili bomo tudi pokroviteljem in sponzorjem ter predstavili datume vseh dogodkov v letu 2019.

Ognjemet ob 23.00 uri in skupaj s penino nazdravimo bližajočemu se 2019.

23.30 razglasitev zmagovalcev turnirja ročnega nogometa in pikada ter prihod DJ Dave Manali, ki bo ob 01.00 uri nagradil najboljši *Dress Code Vabljeni!

Cena vstopnice je 20 Eur na osebo.

PS:

- začetek dogodka je ob 19.00 uri in dodajanje igralk in igralcev na turnir listo po 20.00 uri ni več možno.

- dogodek je odprtega tipa in vsak gost lahko pripelje tudi svojo družbo in prijatelje morja.

- za dodatne informacije in vprašanja ni več časa ;)

 

Morski pozdrav! BYC Team  

___________________________________

  

Za ugodne "EARLY BOOKING"ponudbe v sezoni 2019 nam pišite na mail info@burin.si ali nas pokličite na 041 643 033 in z veseljem vam bomo pripravili in posredovali ponudbe, ki se bodo ujemale z vašim terminom in z vašimi željami.

Posebne ponudbeStore icon


S klikom na zgornjo sliko pridete do vseh LAST MINUTE ponudb.

Click on the image to see LAST MINUTE offers.

Dear Sailors,

take a look at our last minute 30% - 50% discount for all available SY

If you will need option or need more info, please don't hesitate to contact me!

thanks,

Don´t miss last opportunity, book on time and sail away this Saturday.

 

  Išči plovilo


Newsletternewsletter icon

"Želim prejemati zadnje in aktualne ponudbe Burin YC" 

Kontaktirajte nas

David Hawlina, direktor
+386 41 643 033

 

Burin YC d.o.o.,
Proletarska cesta 4,

1000 Ljubljana, Slovenia
--------------------------------
Elan Sailboat Dealer
--------------------------------
Tel.:+386 1 520 18 66

Tel.: +386 1 520 18 64

david@burin.si
www.burin.si