IMPRESSION SAILING WEEK 02.11.- 05.11.2017

Obvestilo za medije ISW 2017

Zmaga Goranu Djordjeviću
IMPRESSION SAILING WEEK - ISW
Biograd n/m 02.11.- 04.11.2017

Absolutni zmagovalci regate Impression Sailing Week 2017

TAIA & WHITE GOOSE s posadko JK Loka Timing

 

V znamenju Burin Yachting Cluba in s strani Davida Hawline je od 02. – 04. novembra v Biogradu potekala enjasta tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week – ISW 2017.


Sonce, dež, jasno nebo, oblaki, nič vetra in stopnjevanje vetra do 12 vozlov ter nepozabni trenutki večernih druženj bodo jadralkam in jadralcem iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Nove Zelandije, Češke in Poljske še dolgo ostali v spominu.


Štiriindvajset posadk je prvi dan spremljalo deževno in oblačno vreme ter v lahkih vetrovnih razmerah je vseeno uspel plov regate in zmagovalka dneva je bila jadrnica TAIA2 & WHITE GOOSE pod taktirko krmarja Gorana Djordjevića iz Slovenije.


V soboto so jadralke in jadralci štartali še tri plove. Zaradi slabega vetra je tretji plov uspela končati do 17.00 ure le jadrnica Taia.
Poleg koncerta Unpluged Living Room so potekale v petek tradicionalne večerne karaoke za izbor “zlati glas Burina”, ki je pripadel češki posadki in krmar Tomaš Krejći je prejel naziv “Golden Voice”. Zmagovalec nepozabne glasbene točke v slogu »Demolition Prodigy«, je zaradi svoje izvirnosti in opojnosti žal ne bo mogel nikoli več ponoviti.


Absolutni zmagovalci regate Impression Sailing Week 2017: prvo mesto je pripadlo jadrnici Taia2 & White Goose s krmarjem Goranom Djordjevićem, na drugo mesto se je uvrstila jadrnica Karpo (Elan 450) s krmarjem Dušanom Ušeničnikom - JK Loka Timing, tretje mesto je prijadrala posadka Petra Keršana, Fasala Sailing Team na jadrnici (Elan 333).


Izjemno jadralno znanje so poleg navedenih absolutnih zmagovalcev pokazali tudi:
zmagovalci skupine Elan 350 na jadrnici Victor – Igor Zupančič, zmagovalci skupine Impression na jadrnici Pancho I (E50 - Impression) z ekipo mladih najstnikov iz Slovenije katerim je poveljeval sin Davida – Max Hawlina s krmarjema Stojanom Vodopivcem in Andrejem Benedikom ter posadka JK Loka Timinga na jadrnici Felicitas iz Pule, ki jo je krmaril Janez Zajc.
Letos je nove Elan Impression Amphibio smuči, veliko penino in prehodni pokal ISW 2017 osvojil Goran Djordjević, ki je že najavil, da ga bo skušal obraniti tudi prihodnje leto.


V sklopu zabave je bilo podeljenih veliko prestižnih nagrad s strani organizatorja in pokroviteljev. Jadralke, jadralci in povabljeni gosti so bili z letošnjim dogodkom in njegovo organizacijo izjemno zadovoljni.


David Hawlina je na zaključnem večeru že najavil ISW 2018. Druženje jadralk in jadralcev ter partnerjev in gostov BYC nas čaka od 02.-04. novembra 2018 (prestavljeno od petka – nedelje in po razvrstitvi ORC).

Uradne rezultate najdete na spletni strani www.burin-club.com
Foto in official movie clip kmalu…

Morski pozdrav,
BYC team

Novo iz fotogalerije gallery icon

Išči plovilo


Newsletternewsletter icon

"Želim prejemati zadnje in aktualne ponudbe Burin YC" 

Kontaktirajte nas

David Hawlina, direktor
+386 41 643 033

 

Burin YC d.o.o.,
Proletarska cesta 4,

1000 Ljubljana, Slovenia
--------------------------------
Elan Sailboat Dealer
--------------------------------
Tel.:+386 1 520 18 66

Tel.: +386 1 520 18 64

david@burin.si
www.burin.si